De pins van Jeanetta

Heb je de kleurrijke afbeeldingen gezien die Amy van Luijk deelde op Pinterest? Ze was deze maand gastpinner bij Flow en verraste ons met veel mooie illustraties. Dank Amy! In september neemt ontwerper Jeanetta Gonzales uit Los Angeles het van haar over.

Jeanetta ontwerpt en illustreert uiteenlopende dingen, van stationery tot keramiek. Haar stijl omschrijft ze als: “Levendig, een beetje funky en vrolijk. Ik teken graag planten, bloemen, patronen en eten.”

Een ontwerp begint bij haar meestal met wat research en daarvoor gebruikt ze Pinterest regelmatig. Ze maakt er moodboards en het is voor haar een plek om inspiratie op te doen. Al vindt ze inspiratie ook volop in haar omgeving. “Ik heb mezelf getraind om dingen te zien in details en om fascinerende, opvallende dingen op te merken. Hoe het licht valt op een object, een schaduw op straat of een kleurencombinatie in kleding van een voorbijganger.”

Wat kunnen we deze maand verwachten in haar ‘Friend of Flow’-board? “Ik pin graag kleurrijke afbeeldingen  met een goede compositie waar energie van afstraalt. Abstracte afbeeldingen, patronen met bloemen en illustraties met natuurlijke elementen of pakkende woorden.”

  • Je kunt het Pinterest-bord van Jeanetta hier volgen.
  • Wil je meer zien van haar werk? Kijk eens op haar website en Instagram.
  • Lees meer over Jeanetta Gonzales in Issue 20 (Flow Internationaal), verkrijgbaar vanaf 12 september.
  • Je kunt alle pins van Amy voor Flow nog eens hier bekijken.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN