Ervaar het boerenleven op vakantie bij de boer

Ben je ook weleens nieuwsgierig naar hoe het leven op een boerderij is? Hoe is het om te zorgen voor de dieren? En wat komt er kijken bij het verbouwen van groenten en fruit? BoerenBed heeft tenthuisjes bij boeren door heel Europa. Dit levert de boer extra inkomsten op en jij krijgt een kijkje in het boerenleven.

Een weekend of week logeren in een tenthuisje op een boerenerf is weer eens wat anders dan op de camping. BoerenBed maakt het mogelijk om te komen logeren bij 75 boerderijen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Je slaapt geheel privé in een comfortabele luxe tent met eigen wc, stromend water en een douche. De keuken is voorzien van alle items en je slaapt in een gewoon bed. Wel zo comfortabel als je om vijf uur de koeien moet gaan melken. Mits je daar voor kiest natuurlijk.

Leven op de boerderij

Het concept van BoerenBed is dat je een gewone vakantie in een tenthuisje boekt. Verder is alle keuze aan jezelf. Wil je meehelpen op de boerderij, dan kan dat. Zo leer je veel over het leven op de boerderij. Waar melk vandaan komt en hoe veel werk een boerderij is. Enkel de geitjes een keer aaien en verder een boek lezen bij het kampvuur kan ook. BoerenBed is bedacht om boeren meer inkomsten te geven en mensen desgewenst meer te leren over waar onze groenten, fruit, vlees en melk vandaan komt. Je kunt rekenen op een ontspannen en leerzame vakantie.

Meer lezen

overnachting boerderij

Tekst Nina van Hilst  Fotografie BoerenBed

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN