Flow Gallery

In Flow werken we graag met illustraties en daarom krijgen ze een ereplaats in nummer 2. In de Flow Gallery zitten twintig uitneembare mini-posters van onze favoriete illustratoren wereldwijd. Flow’s Jocelyn maakte de selectie en vroeg ze met welk materiaal ze graag werkten. Veel gehoord antwoord: gouache. Dat is waterverf waarbij je na het schilderen de ondergrond niet meer ziet. In de gallery vind je werk van o.a. Nathalie Lété, Ruby Taylor, Liekeland, Aiko Fukawa.

Bodil Jane & Annemoon van Steen presenteren hun poster alvast op ons blog:

Processed with VSCOcam with f2 presetAmsterdamse huizen – Bodil Jane
Bodil woont en werkt in Amsterdam en dat zie je vaak terug in haar tekeningen. Deze Amsterdamse daken maakte ze voor het bureau Amsterdam & Co. “Grachtenpanden zijn eindeloos leuk om te tekenen.”

KonijnposterAnnemoon
Knagend konijn – Annemoon van Steen
Annemoon werkt in veel stijlen. In de illustraties voor Flow combineert ze vaak fijne (potlood)tekeningen met echte bloemen, veertjes en papieren vondsten: een stukje natuurencyclopedie of een boekbladzijde. De poster van het knagend konijn maakte ze ooit voor een artikel in Flow. “Ik wilde eigenlijk samen met een van mijn konijnen op de foto, maar ze vinden het niet leuk om opgepakt te worden. Gelukkig vinden ze aaien wel leuk.”

knagend konijn.jpg

 

Deze poster van Annemoon vind je ook in het Downloadkastje, in het laatje ‘Posters’.

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN