Flow Journal

Voor de zomer kregen we van boekhandel Barnes & Noble het eervolle verzoek om vier Flow Weekly’s te maken – in het Engels! We zochten onze vier favoriete Weekly’s uit en daarna konden ze vertaald worden. Soms moest er een natuurweetje gewisseld worden: blaadjes van de iep (ook wel sneeuwbloesem genoemd) staat een beetje raar in het najaar en van een zonnig toetjesrecept maakten we een perentosti.

Omdat het een pakket met vier nummer is, en ze dus niet elke week in de Amerikaanse boekwinkels terechtkomen, bedachten we een andere naam: Flow Journal. In plaats van de weekplanner, staan er nu fijne invulzinnetjes aan het begin van elk schriftje. Maar verder zijn het nog helemaal onze vertrouwde Weekly’s, met tekenlesjes, veel ruimte om te schrijven en invuloefeningen. En onze favoriete pagina van Deborah van der Schaaf – Klein geluk afvink-postertje – staat er natuurlijk ook in.

Dit zijn de thema’s:
* A New Beginning
* How to Slow Down
* Homemade Happiness
* The Joy of Making Lists.

O ja, en de Flow Journals gaan de hele wereld over, dus niet alleen naar Amerika. Je kunt het pakket in onze Engelse webshop bestellen voor € 11,95.

 

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN