Flow Promo: Bloomon

Het zijn van die kleine gelukjes: een verse bos bloemen op tafel of op je bureau. Bloomon is een online bloemenservice. Oprichters Bart Troost en Patrick Hurenkamp bedachten deze online bloemenservice omdat ze het voor mensen makkelijker wilden maken om dat gelukje in huis te halen. Geen standaard boeket, maar een bos bloemen van het seizoen, in bijzondere combinaties, samengesteld door bloemstylist Anton van Duijn en gratis thuis bezorgd. De bloemen komen direct van de kweker, waardoor ze lang mooi blijven. Anton kiest voor bijzondere seizoensbloemen, steeds in andere kleuren, en bij elke bezorging ontvang je een bloemenkaartje met uitleg.

20150702_Bloomon

Hoe het werkt
Je kiest een formaat van de samenstelling bloemen (small, medium of large) en voor een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bezorging. Een bezorging kun je altijd pauzeren, wijzigen of opzeggen, wat vooral handig is als je op vakantie gaat. Je geeft aan of je ze overdag of ‘s avonds wilt ontvangen, en op de door jou aangegeven datum staat er een bezorger bij je op de stoep. Een dag voor de bezorging ontvang je een sms met het bezorgtijdstip. De bloemen zijn al afgesneden, dus ze kunnen direct in de vaas.

Speciaal voor lezers van Flow
Als je nu een persoonlijk account aanmaakt op Bloomon.nl, ontvang je een vaas cadeau bij je eerste bezorging. De vaas is handgeblazen en afgestemd op het formaat van de bloemen. Voer de code VAASFLW in bij stap 5 in het bestelproces. Deze code is geldig t/m 9 juli. Ook leuk als verrassing voor iemand anders.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN