Flow Promo: Hulde aan de kamerplant

 

flow_strooi

Het schijnt goed te zijn voor zuurstof en luchtvochtigheid in huis, maar wij worden er vooral heel blij van: planten in huis. Natuur om je heen, al die verschillende mooie kleuren groen, heel rustgevend (ook weer bewezen). En wat extra rustgevend is, is het tekenen van planten. Amsterdamse illustrator Bodil Jane doet dat bijvoorbeeld graag, het verveelt haar nooit. Voor Flow 4 maakte ze een lesje Lepelplant tekenen.

flow_stap4De Lepelplant is vooral zo fijn omdat hij makkelijk te onderhouden is. Een keer per week flink lauw water en wat plantenvoeding. En daarbij zuivert hij de lucht nog meer dan een gemiddelde plant. Hij breekt koofstofdioxide af en zet dit om in zuurstof en waterdamp. Doen ze allemaal, maar de Lepelplant is er gewoon extra goed in.
Als je meer wilt weten over hoe je planten verzorgt, kijk dan eens op Mooiwatplantendoen.nl. Daar vind je namelijk heel veel tips & tricks. Waar je ze het beste neer kunt zetten, hoeveel water (koud of warm) ze nodig hebben. Het is niet moeilijk, je moet gewoon even weten waar jouw planten van houden.

Flow Promo in samenwerking met Mooiwatplantendoen.nl

EU_Logo

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN