Jet van der Graaf (3/5)

Jet van der Graaf (in het dagelijks leven vormgever) heeft een droom: met haar man en twee zoontjes de wereld over in een oude camper. De jarennegentig-camper is al aangeschaft, en er wordt nu dag en nacht gewerkt om de binnen- en buitenkant te pimpen. Jet maakte vijf gastblogs voor ons waarin ze haar tips, twijfels, beslissingen en geluksmomentjes deelt. Dit is deel drie.

Schat… het lijkt wel Dynasty!

Ja… dat was dus het eerste wat me te binnen schoot bij het zien van onze interne spa… (jaja, we hebben een douche en een toilet aan boord!) Een soort gemarmerd patroon à la the glamourous lifestyle of Alexis Carrington Colby Dexter inclusief  ‘kleedkamer’-lamp. Ik ging er bijna spontaan van op zoek naar mega schoudervullingen om straks mijn reis-outfitjes te kunnen completeren…

Jet_week3_1

Gelukkig zien we in ons badkamertje een prettige uitdaging, er valt best wel wat van te maken. Aan de slag met plakplastic! Fijne Piet Hein Eek-achtige wandjes zouden het worden. Een meer beachy en dus geen bitchy look vinden we wat beter passen bij ons idee van een vrij en blij reisgevoel.

Dat plakken zou echt easy peasy zijn. Met een emmertje sop en een trekker zo gedaan, toch? Maar zoals inmiddels bekend… iets met geduld en het gebrek eraan… Bij mij plakte alles overal  schots en scheef aan vast. Mijn rots in de branding Michiel kwam me gelukkig redden. Hij had binnen een uur ons badkamertje helemaal tip top en strak beplakt. Het bevestigen van de handdoekhaakjes ging me dan weer wel goed af, een nieuw fris blauw douchegordijntje erin, et voilà, exit Dynasty!

Jet_week3_2
Nu het toch zo lekker gaat, pakken we even flink door, go with the flow… Het Orla Kiely-behang is gearriveerd en de laatste witte laklaag is opgebracht. Het gaat ineens best heel snel en binnen een week tijd wordt het eindresultaat al een beetje meer zichtbaar… oeh… dat wordt echt heel gaaf!

Jet_week3_3

Last minute bedenken we dat het restje schoolbordverf dat we nog over hebben van een muur in onze huiskamer perfect is voor de binnenkant van de camperdeur.

Jet_week3_4

Nu de binnenkant stukje bij beetje afkomt, wordt het tijd om aan de buitenkant te gaan denken want die is nog erg ‘unsexy’! De flessen stickerverwijderaar en föhn liggen al klaar want de originele twintig jaar oude Hymer-stickers zitten er nog op. De deuren van de cabine en de achterkant van de camper worden voorzien van het No-Mad Family-logo en de eerste ontwerpjes verschijnen op het computer scherm… keuzes, keuzes… Gaan we wrappen met speciale folie of wordt het schuren en schilderen? Maar eerst op trial & error weekend. De zon schijnt, hoog tijd to sip the wine & smell the campfire!

Zomerse groet,

Jet

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN