Het nieuwe Book for Paper Lovers is er!

Book for Paper Lovers 6

We kijken er elk jaar naar uit: de verschijning van het nieuwe Book for Paper Lovers. Eindelijk is het moment hier, en wat zijn we er trots op: het Book for Paper Lovers 6.

Het was weer een feestje om deze editie te maken. In ons leven, waarin steeds meer op schermpjes gebeurt, is het zo fijn om iets tastbaars van papier in handen te hebben. 
Dit Book for Paper Lovers zit er vol mee: 300 pagina’s vol papiergrapjes, vouwprojecten, schrijf- en inkleurruimte. Prachtige posters om op te hangen, een slinger om even bij stil te staan, stickers en nog veel meer – gemaakt door illustratoren van over de hele wereld.

Deze zesde editie van het 
Book for Paper Lovers is ook een ode aan de natuur. Voor ons is de natuur het symbool van rust en ruimte in ons drukke leven, het symbool voor even offline zijn. We hopen dat dit boek voor wat uren ontspanning gaat zorgen: scheur het aan stukken – alle paper goodies zijn uitneembaar. Veel plezier!

  • Het Book for Paper Lovers 6 ligt nu in de winkel en kun je bestellen in onze webshop.
  • De komende weken delen we ook een aantal filmpjes waarin we laten zien wat je zoal met het Book for Paper Lovers 6 kunt maken. Houd hiervoor ons blog in de gaten.

Book for Paper Lovers 6

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN