Hi Jennifer Orkin Lewis!

Afgelopen maand heeft illustrator Flora Waycott allemaal inspirerende beelden verzameld op ons Pinterest bord voor gastpinners. Bedankt Flora! We vragen iedere maand een inspirerende illustrator of andere creatief om een bord op Pinterest voor ons te vullen. Flora omschrijft haar werk als ‘nauwkeurig, maar wel speels, met veel aandacht voor details’ en ze gebruikt graag zachte kleuren. Dat zie je ook terug in de beelden die ze heeft verzameld:

20160331_FloraWaycott_Pinterest_1

20160331_FloraWaycott_Pinterest_2

20160331_FloraWaycott_Pinterest_3
Je vindt het Pinterest-bord van Flora hier. Meer van haar werk staat op haar website, waar je ook illustraties kunt bestellen in haar webshop.

In april neemt Jennifer Orkin Lewis (August Wren) het stokje over van Flora Waycott. Jennifer is een illustrator uit de buurt van New York en ze is bekend geworden met haar daily sketchbook project, waarbij ze nu al 3 jaar lang iedere dag een half uurtje tekent. Je kunt het werk van Jennifer Orkin Lewis vinden in bijvoorbeeld the New York Times en ook in Flow zie je steeds meer van haar illustraties. Zo illustreerde ze dit artikel over lezen in Flow 2 en in het Tekenboek geeft ze haar beste tekentip. Ook benieuwd naar wat Jennifer gaat delen? Dan kun je hier haar bord volgen.

Op haar website staat meer van haar werk, waaronder bijna alles uit haar daily sketchbook.

20160331_JenniferOrkinLewis_selfie_flow
Illustratie Jennifer Orkin Lewis.
Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN