Win: Kleine Wildenberg

Net buiten Deventer ligt aan een zandpad Boerderij De Kleine Wildenberg, waar je slaapt in een romantische pipowagen mét hot tub. In samenwerking met Bijzonderplekje.nl hebben we iets leuks georganiseerd. Als je nu een abonnement neemt op Flow ontvang je niet alleen korting op het blad, je maakt ook nog eens kans op een weekendje of midweek weg. We hebben vijf bijzondere plekjes geselecteerd (hier lees je er meer over de actie), waaronder Kleine Wildenberg.

Wat is er zo fijn hier?

Vlak bij een Hanzestad en toch helemaal in het groen: een ideale combinatie. De pipowagen van Margreet staat aan een zandpad, op een zorgboerderij. Compleet met woonkamer, houtkachel, bedstede en eigen douche & toilet. Je kunt lekker uitkijken over de weilanden, meteen vanuit de wagen lange wandelingen maken of tot rust komen in de hot tub.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf. Fiets je de dag van tevoren naar Deventer (zie tip), neem dan even Brood van Joop (Grote Poot 12) mee voor je ontbijt. Met een kop koffie en een broodje in de ochtendzon kan je dag niet meer stuk.

Onze tip

Huur fietsen bij je verblijf en ga op ontdekkingstocht in Deventer. Hier vind je smalle straatjes, mooie pandjes, originele winkels zoals Hemelse Hebbedingen en fijne lunch- en koffieadresjes zoals De Noorman in de Kleine Overstraat.

Lekker eten

Op loopafstand van De Kleine Wildenberg ligt landgoed Nieuw Rande. Hier vind je Hotel Gaia, waar de huisgemaakte taarten, broodjes en wereldhappen niet te versmaden zijn. Zoek een plekje op een van de kleurige stoeltjes in de tuin!

Dekleinewildenberg.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl (Bijzonderplekje.nl) spot maandelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN