Lezen in Flow 5

flow5insta

In de nieuwste editie van Flow Magazine vind je veel mooie inzichten, inspiratie en verhalen. Dit keer is het magazine verpakt in een envelop en stopten we daar ook een kleurboek in met tekeningen van bekende Flow-illustratoren. In dit nummer speciale aandacht voor een cursus zelfkennis met een gebruiksaanwijzing om zelf in te vullen, gemaakt door schrijver en illustrator Barbara Tammes. Handig, want als je een gebruiksaanwijzing over jezelf maakt, kun je de ander (collega, vriendin, partner) uitleggen hoe die het beste kan reageren als jij boos/verdrietig/chagrijnig bent.

Ook te lezen en te zien in dit nummer:

  • Druk, druk, druk
    Waarom een druk en vol leven niet meer gelukkig maakt. Journalist Liddie Austin zocht uit waar we nou zo druk mee zijn en hoe het ook anders kan.
  • De kracht van poëzie
    Een paar regels op een geboortekaartje of een rouwannonce: onze levens beginnen en eindigen vaak met poëzie. Maar ook op andere momenten hebben gedichten veel te bieden.
  • Botanical beauty’s
    Botanische schoolplaten waren vroeger vaste prik bij het natuuronderwijs. De evolutie van het dierenleven, weidevogels of de groei van de kastanje: her verhaal achter de wondere wereld van de schoolplaat.
  • Extra: Flow Women of the World-kleurboek met 24 kleurplaten van Flow-illustratoren, onder andere Nathalie Lété, Amy Blackwell, Kate Pugsley en Rebecca Green.

De nieuwste editie van Flow (nummer 5-2016) is online te bestellen in onze webshop en is vanaf 20 juli 2016 verkrijgbaar in de winkel.

Flow5_Extra 2 Colouring book1

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN