Lezen in Flow 5

In de nieuwste Flow onder meer een verhaal over wat vrijer lever. Soms voelt het of we gevangen zitten in werk, vaste lasten en een overvolle agenda. Het vrije-vogel-gevoel lijkt alleen weggelegd voor hippies of geluksvogels. Toch kunnen we best wat vrijer leven, als we maar keuzes durven te maken. En een artikel over de eyeopeners van kickboksen. Door non-verbaal je spierballen te tonen, ga je je ook echt sterker voelen.

Ook te lezen en te zien in dit nummer: 

 • Ondertussen in New York
  In New York, waar het leven 24 uur per dag doorgaat, zoeken mensen naar nieuwe manieren om aan de hectiek en het lawaai te ontkomen. Zoals door samen te mediteren.
 • Beroemd dankzij Instagram
  Waren illustratoren vroeger vaak in hun eentje aan het werk op een stille zolderkamer, nu kan de hele wereld met hun werk kennismaken. En dat allemaal dankzij Instagram.
 • Strandjutten
  Een wandeling over het strand kan zomaar een mooie verzameling opleveren, laat de Britse kunstenaar Stuart Haygarth zien.
 • Twee extra’s
  Een set van vijf ansichtkaarten van Flow-illustratoren en een pop-up print geïllustreerd door Deborah van der Schaaf.

De nieuwste editie van Flow (nummer 5-2017) is online te bestellen in onze webshop en vanaf 19 juli 2017 verkrijgbaar in de winkel.

In deze video zie je wat je allemaal kunt vinden in Flow 5.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN