Lezen in Flow 6

Flow 6-2016

In de nieuwste editie van Flow Magazine kun je onder meer een verhaal lezen over niet meer bang zijn. Journalist Jocelyn de Kwant wil er vanaf en onderzoekt hoe angst werkt. Daarnaast zetten we een aantal voordelen op een rij van af en toe offline zijn. We deden er een mooi geïllustreerd werkschriftje bij voor een 7-dagen-vaker-offline-projectje.

FlowMagazine_Coverjunkie1

Ook te lezen en te zien in dit nummer:

 • De hele wereld als werkplek
  Je uitzicht op de kantoormuren verruilen voor inspirerende plekken overal ter wereld en zelf kiezen op welke momenten van de dag je gaat werken. Deze digitale nomaden doen het.
 • Wonen op 20 m2
  Hoe is het nu echt om in een tiny house te wonen? Bijna al je spullen wegdoen, luxe overboord gooien en in een klein huisje op wielen wonen. “Een mini-huis voor maxi-geluk.”
 • Interview met Lotta Jansdotter
  Ontwerper Lotta Jansdotter maakt van die mooie Scandinavische patronen, dit jaar ook voor de nieuwe Flow Agenda. Ze vertelt over haar jeugd op het eiland Äland, haar leven in Amerika en haar werk. En ze geeft ons een kijkje in haar fotoboek.
 • Papieren extra’s
  Naast het offline-boekje vind je bij dit nummer ook een poster met portretten en quotes van vrouwelijke filosofen.

De nieuwste editie van Flow (nummer 6-2016) is online te bestellen in onze webshop en is vanaf 31 augustus 2016 verkrijgbaar in de winkel.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN