Opfrissen: de nieuwe Flow

Flow 1-2016

De laatste tijd bespeuren we bij onszelf een grote behoefte aan, laten we het noemen: opfrissen. Zo schrijft Astrid op dinsdag een blog over ontspullen. Want ruimte in je huis is ook ruimte in je hoofd. Irene schrijft op de vrijdagen over mindfulness. En ineens hadden we ook veel zin om ons blaadje op te frissen. Al die randjes en tapejes en kadertjes en kleurtjes en friemeltjes die we ooit zo leuk vonden in Flow: we wilden opeens meer rust. We gingen aan de slag met onze vormgever en artdirector en toen kwam er onder alle lagen die we hadden afgepeld een, naar ons idee, nog mooiere, beter leesbare, frissere variant tevoorschijn. Graag horen we wat jullie van de nieuwe frisse Flow vinden, nu verkrijgbaar in de winkel en hier online te bestellen.

Bladerbaar Flow0116_WooC

Naast de nieuwe vormgeving zijn er in deze editie van Flow natuurlijk ook weer mooie verhalen te vinden, zoals:

* Anders denken over liefde
Mensen denken tegenwoordig sneller dan voorheen dat hun relatie niet goed is als die niet constant goed voelt. Zonde, al dat geworstel in de liefde, vinden experts.

* Draadje voor draadje
We zagen het opeens op Instagram: weven is terug. Creatieven van nu kiezen voor frisse kleuren en nieuwe patronen.

* Inspirerend leven: Elisabeth Kübler-Ross
Van haar vader mocht ze niet studeren, maar Elisabeth volgde toch haar hart. Ze werd arts, ging werken met ernstig zieke patiënten en ontwikkelde de beroemde theorie over de vijf fasen van rouw.

* Ochtendgeluk
Een (half) uurtje voor jezelf, voordat de dag begint. Om te mijmeren, tekenen of lezen. Wat kan een nieuwe ochtendritueel je brengen?

Papieren extra’s in dit nummer:
– 6 posters om zelf collages mee te maken.
– Flow mini-kalender met 13 verschillende illustraties.

20160112_FlowKalender_2016
Flow 1 ligt nu in de winkels en is ook verkrijgbaar via onze online shop.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN