Redstitchlab

‘One-off accessories’ die het karakter van de drager accentueren, zo omschrijft Ioana Weber de producten van haar hand die ze verkoopt via haar Etsy-shop Redstitchlab.

redstitchlab 02Kun je iets meer over jezelf vertellen?
“Ik ben een Argentijnse, woon al meer dan twintig jaar in Nederland, heb mijn opleiding als interieurarchitect aan de Willem de Kooning Academie gevolgd en ben getrouwd, met twee kinderen. Ik heb voor grotere architectenbureaus gewerkt, totdat ik samen met mijn man besloot om een eigen bureau te starten. Ik doe zo nu en dan ook freelance werk als interieurarchitect. Ik hou me graag bezig met dingen bedenken en maken en Etsy is voor mij een geweldig platform om mijn producten aan een breder publiek te tonen en te verkopen.”

Waarom maak je wat je maakt?
“Ik vind het heel leuk dat mijn producten draagbaar zijn of in huis gebruikt kunnen worden. Ik maak soms ook kleding voor mijzelf, maar om daar iets mee te doen… Maar je weet maar nooit!”

redstitchlab 05
Wat betekent creativiteit voor jou?
“Alles, nou, in ieder geval heel veel. Ik zou niet zonder kunnen en het zit al van kleins af aan in me. Als ik in opdracht werk, luister ik goed naar mijn opdrachtgevers en bedenk ik iets wat bij hen past. Dat vind ik erg leuk. Bij de spullen die ik zelf maak, ben ik in charge. Dat is ook fijn en erg bevrijdend. Het kan ook lastig en uitdagend zijn hoor, want je moet je focus en plezier niet verliezen als je er mee bezig bent!”

Redstitchlab.etsy.com

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN