Kleur op tafel

Mooi servies met veel kleur. Titia Olieman vond het zelf mooi, maar vonden anderen dat ook, zo vroeg ze zich af voordat ze haar webshop begon. Ja natuurlijk!

 

131221_Saturday_Market_Kleuroptafel

Je verklapt op je site al iets over jezelf. Twee dochters, communicatieadviseur en woonachtig in Brussel. Kun je nog meer vertellen, bijvoorbeeld over werk?
“Om te beginnen; werken is belangrijk in mijn leven. Ik vind het heerlijk en ik kan vooral ook erg slecht niets doen en afwachten. Vraag maar aan mijn man, die werd helemaal gek van mijn chagrijn toen ik een tijdje niets om handen had! Ik heb – voordat we voor de tweede keer naar Brussel kwamen – ook altijd fulltime gewerkt, ook na de komst van de kinderen. Dat was drie jaar geleden voor mij de reden om te starten met Kleuroptafel. Na de derde verhuizing binnen vijf jaar had ik er tabak van om weer op zoek te moeten naar iets nieuws. Met twee kleine kinderen, een heel beperkt ‘opvangnetwerk’ was een webwinkel runnen de ideale werksituatie. Wat later ben ik wel weer voor een oud opdrachtgever aan het werk gegaan en dat doe ik nog steeds, alles heel relaxed vanuit huis, wanneer het mij uitkomt.”

Hoe ontstond het idee voor tafeldekspullen? En had je twijfels?
“Ik wilde geen eenheidsworst verkopen, geen kinderkleertjes en geen tassen… Bij mijn schoonzus in Denemarken had ik het merk Susanne Schjerning ontdekt, en in Kopenhagen viel ik voor het aardewerk van Malene Helbak. Dat werd de basis van het assortiment. Twijfels waren er bij de eerste bestellingen. Veel merken vragen een flinke order als eerste bestelling. Daarvóór had ik altijd alleen facturen gestuurd en nu moest ik ineens geld gaan uitgeven! Ik heb de reserves van mijn freelance-werkzaamheden volledig in mijn voorraad gestopt, dat was niet makkelijk.”

Wat zijn je dromen en plannen voor je shopwerk?
“Mijn klanten blijven verrassen met mooie, nieuwe items en merken en ‘internationaal gaan’. En ik kan in 2014 voor een aantal merken een agentschap op tuigen, daar heb ik heel veel zin in!”

Kleuroptafel.nl

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN