Schrijven in moeilijke tijden: deze gratis cursus van Beth Kempton helpt je op weg

schrijven moeilijke tijden

Schrijven kan zorgen voor een uitlaatklep in moeilijke tijden. Dat vindt ook schrijver Beth Kempton. Daarom biedt ze nu haar cursus ‘Writing in times of crisis’ gratis aan.

Er is van alles gaande in de wereld. En soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden, maar vind je het wel fijn om je uit te drukken in taal. Beth Kempton kan je daarmee helpen in haar cursus ‘Writing in times of crisis’, die ze nu speciaal voor iedereen gratis aanbiedt.

Kempton schrijft op haar website dat ze lastige periodes meerdere malen omzette in het schrijven van haar boeken. In de korte online cursus helpt ze je om je lastige gevoelens en gedachtes te verwerken in een (persoonlijke) tekst. Daarnaast probeert ze je te laten zien dat het belangrijk is om, ondanks alles, hoopvol te zijn (of te blijven).

Wat kun je verwachten?

De cursus bestaat uit verschillende video’s, audiofragmenten en oefeningen die je kunnen inspireren om je gevoelens onder woorden te brengen, en misschien zelfs anderen daarbij te helpen:

  • Veertien video’s waarin Beth meer vertelt over verschillende manieren van schrijven. Hierna kun je aan de slag met verschillende schrijfopdrachten.
  • Veertien Daily sparks waarin Beth je, in audiofragmenten, opwarmt voordat je echt gaat schrijven.
  • Veertien oefeningen om je te inspireren en te kalmeren.

Meer lezen

Tekst Rachel Vieth  Fotografie NeONBRAND/Unsplash.com

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN