Verguld kettinkje

 

Miriam, alias Jules Bean, maakte dit lieve kettinkje met een vergulde palmboom en glaskralen. Op ons blog vertelt ze hoe zo’n sieraad maakt.

Met welke materialen maak je dit?
“Het kettinkje ‘Palm Tree Island’ is gemaakt van een verguld palmboompje, verguld 1 mm ballchain, een sluitinkje en turquoise glaskralen.”

Hoe lang werk je aan dit product?
“In mijn hoofd ben ik altijd best lang met een product bezig. Langer dan dat het in elkaar zetten duurt. Ik verzamel allerlei materialen die soms jaren op de plank blijven liggen. Ik zoek altijd naar een bepaalde balans in een product, met als uitgangspunt dat ik alle items zelf moet willen dragen. Zelfs na jaren sieraden maken, gebeurt het dat ik producten weer uit elkaar haal en helemaal opnieuw begin. Simpelweg, omdat er iets mist of omdat ik het nog niet perfect in balans vind.”

Hoe heb je dit geleerd?
“Sieraden ontwerpen was als kind al een passie voor me. Als klein meisje zat ik na schooltijd urenlang op mijn bed draadjes te knippen en te rijgen. Ik keek naar voorbeelden en probeerde soortgelijke sieraden te maken. Maar dan wel op mijn eigen manier, want die sieraden waren vaak net niet wat ik zelf graag wilde dragen.”

Het ‘Palm Tree Island’-kettinkje kost € 28,50 en heeft naast het vergulde palmboompje ook een gekleurd detail van glaskralen. Lengte: 40cm – 42cm, van elke kleur zijn 2 stuks verkrijgbaar. De verzending binnen Nederland is gratis. Verkrijgbaar via de website van Jules Bean.

julesbean_ok kopie

 

 

 

 

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN