Welkom Francesca & Amy

Welkom op ons Friends of Flow-board Francesca Iannaccone! De hele maand september zal ze ons op Pinterest verrassen met haar digitale vondsten. Haar collega-illustrator Amy van Luijk deelt vanaf woensdag 2 september meer over haar werk en leven op ons gastblogHet werk van beide tekenaars is terug te vinden in de Flow Illustratiespecial die op 15 september uitkomt. 

 

Francesca Iannaccone woont in Londen waar ze de hele dag tekent en werkt aan diverse creatieve projecten: T-shirts ontwerpen, boekomslagen maken en keramiek en tegels ontwerpen. “Kleine onbelangrijke dingen duiken best vaak op in mijn werk. Ik hou van erg van verzamelingen en de gesprekken van mijn kinderen inspireren me ook.” Voorbeelden van Francesca’s werk kun je bekijken op haar website en in de Flow Illustratiespecial die op 15 september zal verschijnen.

 

In de Flow Illustratiespecial tekende Amy van Luijk de openingspagina’s ‘Dit boek is van…’ en illustreerde ze een notebook die als extra bij de special zit. Amy is de hele maand september gastblogger op onze website. Vanaf woensdag 2 september kun je hier meer lezen over haar werk, inspiratiebronnen en haar leven als illustrator.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN