When Oana Befort is offline…

Voor Flow 7 vroegen we vijf illustratoren in zwart-wit te tekenen wat ze doen als ze offline zijn. Op ons blog delen we de poster van Oana Befort uit Boekarest, Roemenië en vertelt ze er meer over.

oanabefort-illustration-fin-jpg-kopie

“Bloemen zijn een grote bron van inspiratie voor me. Ze zitten zo prachtig in elkaar! Al die kleuren en vormen, ik ben er echt verliefd op. Als ik offline ben, schilder ik ze ook graag. Eigenlijk ben ik best tevreden met de balans tussen offline en online op dit moment. Praktisch gezien móet ik af en toe wel offline gaan om te kunnen werken. Hoe meer ik op dat schermpje kijk, hoe minder ik kan werken, hè. En met twee kleine kinderen is het leven al druk genoeg. Toch probeer ik tussendoor wel een beetje bij te blijven door berichtjes op social media te posten en af en toe iets te schrijven op mijn blog.”

Oana Befort is illustrator en grafisch vormgever. Ze werkt nu aan verschillende projecten, waaronder twee kalenders voor 2017. Oanabefort.com

In Flow 7 vind je ook offline-postertjes van Saar Manche, Elizabeth Barnett, Marie Bretin en Isabelle Schippers.

  • Wil je meer lezen over offline en online zijn? Elke vrijdag schrijft Irene, samen met Astrid de oprichter van Flow, een blog over dit onderwerp. Haar laatste blog vind je hier.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN