Yogacamping in Zeeland

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op de kleinschalige camping Yogabee in Domburg (Zeeland) draait het om zon, zee en yoga.

YogaBee1 kopieWat is er zo fijn hier?
Yogabee is een kleinschalige yogacamping in Domburg, verscholen onder de appelbomen, op nog geen 500 meter van het strand. Domburg is een magische plek vanwege de heldere hemel, de schone lucht en het aantal zonuurtjes. En wat een fijne combinatie: yoga, kamperen, slapen in een prachtige safaritent of sfeervolle caravan, lekker biologisch eten en één zijn met de natuur! En wat denk je van een ‘green’ caravan met een behang van oude botanische plaatjes?

Wat krijgen we bij het ontbijt?
Iedere ochtend na de yoga wordt er een gezond ontbijt geserveerd in het restaurant of op het terras met uitzicht op de uitgestrekte velden. Smoothies, huisgemaakte granola’s, havermoutmuffins met zwarte bessen, zachtgekookt eitjes, gepofte appeltjes en kokosyoghurt. Alles zoveel mogelijk tarwe- en suikervrij. Er staat altijd thee klaar en iedere dag wordt er een andere (raw)taart gemaakt!

YogaBee4 kopieOnze tip
Iedere morgen is er een andere yogales, gegeven door verschillende docenten. Daarnaast zijn er wekelijks extra activiteiten, afhankelijk van het weer zoals kinderyoga, handlezen en kookworkshops. Een dagje voor de tent hangen of lekker wandelen op het strand mag natuurlijk ook.

Lekker eten
Bij Yogabee wordt in de eerste plaats lekker en in de tweede plaats vegetarisch en biologisch gekookt. Voor uitstapjes naar andere plekken zijn vooral Strand90 aan te raden, vanwege de relaxte sfeer, De Visbar vanwege de leuke bediening (en lekkere vis) en De Westkaap in Westkapelle vanwege het prachtige zicht op zee.

Leuk om te weten
Yogabee is de eerste yogacamping in Nederland en brengt yogi’s bij elkaar op een magische plek.

De prijs voor een weekje kamperen met eigen tent is € 585,- voor 2 personen inclusief iedere ochtend yogales, uitgebreid ontbijtbuffet en 4x per week een vegetarisch aanschuifdiner. Er zijn ook ingerichte caravans en safaritenten te huur. Kijk voor prijzen op de website.

Yogabee.nl

YogaBee3 kopie

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN