Boekentip: Kakkerlakjes voor door de brievenbus

kakkerlakjes

Kaartjes sturen, wij houden ervan. Om nét iets meer te geven, kun je ook kiezen voor Kakkerlakjes. Een klein cadeautje voor door de brievenbus. 

Kakkerlakjes zijn kleine boekjes over verschillende onderwerpen. Verhalen, gedichten, recepten. Elke keer kunnen ze weer anders zijn. Doordat ze niet veel pagina’s hebben, passen ze gemakkelijk door de brievenbus en kun je ze naar iemand opsturen als cadeautje, om iemand een hart onder de riem te steken of om te laten weten dat je aan ze denkt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ze zelf te bewaren.

De naam van de boekjes komt van het insect, de kakkerlak. Want ook de boekjes verspreiden zich heel snel. De boekjes zijn net als kaarten te vinden in een kaartenrek bij je plaatselijke boekhandel.

We hebben een aantal nieuwe Kakkerlakjes voor je op een rij gezet.

Hoog boven ons de wolken

Dit is een gedichtenbundel over natuurlijke taferelen bij dag en nacht. Het boekje is een combinatie van gedichten en bijpassende illustraties.

Je kunt Hoog boven ons de wolken hier bestellen.

Oh sparrenboom

Een boekje met een verrassend onderwerp: het is een culinair Kakkerlakje dat in het teken staat van recepten met de spar.

Je kunt Oh sparrenboom hier bestellen.

Ontfrommelde pimpelmezen

Kijken naar vogels kan verschillende gevoelens opwekken. In dit boekje schrijft de auteur drie verhalen over de vogels in zijn leven.

Je kunt Ontfrommelde pimpelmezen hier bestellen.

Tekst Rachel Vieth  Beeld Kakkerlakjes

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN