Boekentip: Samen – voor meer verbinding en saamhorigheid

De afgelopen tijd hebben we veel veranderingen meegemaakt. Samen vertelt het verhaal van een man en zijn hond die moeilijke tijden meemaken, maar de zon ook weer zien schijnen.

Samen bevat pagina’s van dik papier met illustraties en korte zinnen die samen een verhaal vormen. Je herkent de afgelopen maanden in het verhaal, maar eigenlijk is het boek tijdloos. Het vertelt het verhaal van een man met zijn hond. Ze gaan samen door een veranderende tijd vol moeilijkheden, angst en eenzaamheid. Maar door zich te verbinden met anderen, kunnen ze samen naar een positieve toekomst kijken.

Het is een boek dat je erbij kunt pakken wanneer je het even moeilijk hebt, het laat je realiseren dat er ook nog mooie en positieve dingen in het leven zijn.

Het origineel is geschreven en geïllustreerd door Luke Adam Hawker, Susan Smit heeft het naar het Nederlands vertaald, zodat nog meer mensen het kunnen lezen.

Tekst en fotografie Rachel Vieth  Illustratie Luke Adam Hawker

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING