4x Instagram-accounts die rust brengen

Instagram-accounts

Eindeloos scrollen door mooie vakantiekiekjes van anderen kan best wat spanning opleveren. Deze 4 Instagram-accounts geven je het tegenovergestelde: rust, ontspanning en een beetje zelfliefde. 

@tobehonestnl

Onze online editor Bente van de Wouw plaatst op dit account regelmatig haar illustraties met daarin een quote verwerkt over zelfliefde, de kracht van vrouwen, eerlijkheid en kwetsbaarheid. ‘It’s not your job to be everything to anyone’, is er een van. Of: ‘Nothing about you is a mistake’. Met haar illustraties hoopt ze over te brengen dat je echt niet iedere dag gelukkig hoeft te zijn. Dat het niet erg is als je het allemaal even niet meer weet en dat zoiets als ‘normaal zijn’ eigenlijk helemaal niet bestaat.

https://www.instagram.com/p/CCRM_q8DBFK/

@tinkoutsidethebox

Ze maakte de illustratie op de cover van Flow 5 en ze heeft ook een eigen Instagram-account vol met illustraties waar je blij van wordt. Octavia Bromell uit Engeland geeft je met haar tekeningen het gevoel dat je genoeg bent zoals je bent. In haar illustraties zijn niet alleen mensen te zien, maar ook dieren. Een tijger die door de ruimte zweeft, bijvoorbeeld. Vrolijk word je in ieder geval zeker van alle felle kleurtjes die ze gebruikt.

https://www.instagram.com/p/CDhUi8KhZl1/

@heyamberrae

Een Instagram-account over emoties, en jawel, daar kun je heel wat posts over maken. Amber Rae wil je duidelijk maken dat gevoelens ook echt gevoeld mogen worden en dat je er niet bang voor hoeft te zijn. Ze geeft je ook handvatten om je emoties te begrijpen, want dat is lang niet altijd makkelijk.

https://www.instagram.com/p/CBL178Bh7wd/

@blessthemessy

Nog zo’n fijn account met illustraties, quotes en foto’s om je te vertellen dat je goed bent zoals je bent. Jess Bird, de vrouw achter dit account, deelt naast haar tekeningen ook persoonlijke foto’s om een inkijkje in haar niet perfecte leven te geven.

https://www.instagram.com/p/CDgYIYvBXVt/

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING