Slapen in een tiny house op de Veluwe

tiny house veluwe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. Op dit adres kun je slapen in een tiny house op de Veluwe.

Wat is er zo fijn hier?
Net buiten Otterlo, midden op de Veluwe, ligt De Zanding. Een van de Droomparken waar je kunt logeren in een tiny house, op de Veluwe dus. Ben je benieuwd of het iets voor je is, wonen in een huisje van 24 m²? Hier kun je het een weekend of korte vakantie uitproberen. Je slaapt in een knus, eenvoudig huisje dat toch van alle comfort is voorzien. Er is een gezamenlijke buitenplaats met hottub en de mogelijkheid om een vuurtje te maken.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf klaar in je compacte keuken.

Onze tip
Je zit hier vlak bij Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Pak een gratis witte fiets en verken het park met onder meer het Kröller-Müller Museum (mits geen sluiting door corona), zandverstuivingen en misschien wel herten in de verte.

Lekker eten
Op ruim elf kilometer van de tiny house ligt Garage Royal, in de bossen bij Schaarsbergen. Op een voormalig terrein van Defensie staat nu dit industriële restaurant in een oude loods. Door coronamaatregelen nu misschien gesloten, maar normaal gesproken worden er in de enorme oven pizza en Flammkuchen gebakken. Betaalbaar en lekker eten.

Vanaf € 149 per nacht op basis van logies

  • Meer bijzondere adresjes vind je hier.
  • Benieuwd hoe het is om te wonen in een tiny house? Karin Prins ging je voor met haar man, twee kinderen en hond, en schreef erover. Haar verhaal lees je hier.

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE