Chez sur Mer in Zeeland

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Vlak bij Goes en direct aan de Oosterschelde ligt Chez sur Mer, een vierpersoons vakantiehuis in alle tinten wit.

cpphuisje kattendijke 7

Wat is er zo fijn hier?
Chez sur Mer ligt op een kleinschalig vakantiepark. Vanuit het huisje kijk je uit over de weilanden. Eigenaresse Lucy heeft het huisje ingericht met een mix van brocante en stoer. Gehaakte kleden, hartjes boven de tafel, kanten gordijnen, maar ook een stevige  tafel van steigerhout en een koeienhuid op de grond. De hoofdkleur is wit, waardoor het altijd licht en zonnig is in huis. Vanuit de schommelstoel staar je uren naar het niets. Een huisje om je even in terug te trekken!

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf in de keuken. Of, boek het verwenarrangement waarbij je op de tweede ochtend een stevig boerenontbijt krijgt bezorgd door gastvrouw Lucy. Een mand vol met broodjes, jus d’orange, melk, vleeswaren, kaas, eitje, yoghurt, vers fruit en een krant (niet op zondag).

Onze tip
Op fietsafstand van Chez sur Mer ligt de Zeeuwse stad Goes. Rondom de haven en het marktplein (met twee keer per week markt) liggen historische pandjes met de mooiste geveltjes. Bezoek ook even de Vlasmarkt, voor versgebakken taart bij Taart & Tafel.

Lekker eten
Als je dan toch besloten hebt je een paar dagen terug te trekken, laat Lucy dan voor je koken. Ze maakt de lekkerste stoofpotjes die je alleen maar even zelf op hoeft te warmen.

Vanaf € 260,- per weekend

Chezsurmer.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Foto’s: Bauke Borsboom

ccLucy HR 2013_03 (1)

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN