Flow 4 ligt in de winkel!

Het nieuwe nummer van Flow ligt in de (online) winkels. Deze keer inclusief een notebook en papieren bloem, samen in een (herbruikbare) envelop.

Heb je ook weleens een knagend gevoel vanbinnen? Het gevoel dat het tijd is voor verandering? Dat je jezelf afvraagt: wat vind ik belangrijk en kom ik daar nog aan toe?

Creative director Irene wel. Ze vertelt in haar voorwoord over de verschillende rollen die we hebben. “Als ik met die blik naar mijn leven kijk, komt er een schrikbarende rij rollen tevoorschijn. (…) En ja, dat knaagt, omdat ik te veel word geleefd en te weinig doe wat ik belangrijk vind. Geen wonder dat ik zo vaak ontsnappingsplannen bedenk. Wat nou als ik docent word/in mijn tiny house ga wonen op de hei/een jaar lang tijd creëer om alle boeken te lezen die op de alsmaar groeiende boekenstapel naast mijn bed liggen? Gelukzalig kan ik dan mijmeren over hoe dat leven kan zijn. Tot ik denk: maar eigenlijk wil ik geen enkele rol opgeven. Vervolgens bedenk ik zelfs extra mogelijkheden om nog wat nieuws in mijn leven te proppen. (…) En dan ben ik blij dat ik zo veel rollen heb. Omdat dat bij me past: een vol leven, waarin het soms knaagt.”

Je kunt het nieuwe nummer hier bestellen.

In Flow 4 vind je onder andere:

  • Wat is een growth mindset?
  • Het leven van Lee Miller.
  • De controle loslaten: wat brengt het je?
  • Ode aan de langzame fietser.
  • DIY: zo maak je zelf een memory box.
  • Cadeau bij dit nummer: een geïllustreerd notebook en papieren bloem.

Meer lezen

Fotografie Marjolijn Polman
Gepubliceerd op 26 april 2023

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN