Flow Book for Paper Lovers

Hoera, Flows nieuwe Book for Paper Lovers ligt vanaf vandaag in de winkel. En ja, we zijn enorm trots. Zoals we al schrijven in het begin van het boek: ‘We zijn helemaal niet van dingen opnieuw doen, of nog een keer hetzelfde doen. Liever verzinnen we steeds weer iets nieuws. Maar toen ons eerste Flow Book for Paper Lovers uitverkocht raakte, en we mailtjes kregen van over de hele wereld, keken we elkaar aan en dachten we: ja we doen het gewoon toch nog een keer. Omdat het té leuk was om te maken. En omdat we zelf ook zo’n zin hadden in opnieuw een dik vers spannend papierpakket. Opnieuw een boek zonder letters (nou ja, bijna), met meer dan 300 pagina’s stationery. Papier om te schrijven, papier om uit te scheuren, om mee te plakken, knippen en vouwen.’

Benieuwd naar meer pagina’s? Bekijk ze hier.

Flow Book for Paper Lovers kost € 16,95. Verkrijgbaar in de winkel of hier te bestellen. Of kies voor de speciale actie van het boek met Tony & Flow reep!

Speciaal voor alle paper lovers organiseert Flow in samenwerking met Ingrid van Ing-Things op 29 en 30 november een speciaal papier-vouw-weekend op het blog!

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN