Hoera! Flow 2 ligt in de winkel!

De nieuwe Flow, nummer 2, ligt in de (online) winkels. Met op de cover een schilderij van Jocelyn Hobbie. En een nieuwe editie is niet compleet als er geen leuke extra paper goodies bij zitten. Deze keer zijn dat slow down-briefjes en een listicles invulboek. 

De vrouwen die de Amerikaanse kunstenaar Jocelyn Hobbie schildert, zijn allemaal verschillend maar stuk voor stuk kleurrijk, gedetailleerd en vooral: in gedachten.

Je kunt het nieuwe nummer hier bestellen.

In Flow 2-2022 vind je onder andere:

  • Ontsnappen, spelen en dagdromen: de waarde van escapisme.
  • Inzichten van Maartje Wortel.
  • Zo begin je je eigen kunstverzameling.
  • Atomic habits: stapel jij al gewoontes?
  • Wandelend naar mezelf: het verhaal van de wandeling van Bente.

Extra: slow down-briefjes en een listicles invulboek

Lijstjes, we zijn er dol op. Omdat ze ruimte geven in dat volle hoofd. Ons brein denkt graag in stapjes, en lijstjes zorgen voor ordening. Behalve dat we graag onze dagelijkse to do’s afvinken, houden we ook van plannen maken – het opstellen van listicles kan helpen om prioriteiten te stellen. Noteer bijvoorbeeld de musea die je wilt bezoeken. Podcasts die je wilt luisteren. Wandelingen die je wilt maken. Speciaal daarvoor is dit listicles invulboek.

Kleine relaxmomenten door de dag heen: het is zo belangrijk om ze in te lassen en tegelijkertijd zo makkelijk om ze te vergeten. Daarom als reminder deze slow down-briefjes om uit te knippen of af te scheuren. Stop ze (ongezien) in de brillenkoker, lunchtrommel, portemonnee, agenda of het telefoonhoesje van iemand die wel wat rust kan gebruiken. Ook leuk: hang ze op het vraag- en aanbod­bord in de supermarkt of plak ze in het wild (op een lantaarnpaal of brievenbus bijvoorbeeld). Op vel één vind je uitscheurbriefjes met tekst, op het tweede vel is er ruimte om zelf iets in te vullen.

Meer lezen

Fotografie Rachel Vieth

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN