Lezen in Flow 7

Flow 7

Het liefst nemen we elke ochtend een frisse duik. Op dagen waarop dat niet lukt, dromen we graag weg bij onze nieuwe cover, geïllustreerd door Angela Mckay.

Zoals altijd zitten er bij het nummer weer twee papieren extra’s: een sterrenkijk-uitklapper en een patternboek met paper goodies.

Lezen in Flow 7

  • The fear of better options: Bij FOBO wil je de állerbeste keuze maken, en dat werkt nogal verlammend. Waarom vaker kiezen voor ‘goed genoeg’ zo verfrissend is.
  • Je grenzen bewaken: vaak voelt ze al dat ze te ver gaat, maar waarom dendert journalist Mirjam Rosema-Verhulst dan toch nog door?
  • Ik mis je zo: een pleidooi voor openheid over verlies en diep verdriet.
  • En verder: samen boer worden met een deel-boerderij, illustraties van Leah Goren voor ‘catladies’, tips voor een goed gesprek, recepten om zelf ijs te maken, in gesprek met illustrator Charlotte Dematons en nog veel meer.

Extra: sterrenkijk-uitklapper + patternbook met paper goodies

Je kijkt misschien niet vaak meer omhoog naar de sterren om iets te ontdekken. Maar buiten de stad, tijdens een heldere nacht, zijn veel oude sterren(beelden) te onderscheiden. Dit boekje helpt om wegwijs te worden in de sterrenhemel. Ook bij dit nummer: een patternbook met onder andere briefpapier, zelf te vouwen enveloppen en nog meer papier met patronen van Margaret Jeane.

Flow 7

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN