Luisterverhaal 4: Het effect van mediteren (en mijn maanden van rust en kalmte)

Tijd voor de Geest luisterverhalen Flow header

Voorgelezen worden: wie houdt er (stiekem) niet van? Samen met Museum van de Geest maakten we een nieuwe reeks podcast-afleveringen: Tijd voor de Geest – Luisterverhalen. Aflevering 4 staat nu online. Het gaat over het effect van mediteren.

Tijd voor de Geest heet onze podcast die we maken samen met Museum van de Geest in Haarlem. We namen zeven nieuwe afleveringen op waarin creative founder Astrid van der Hulst en journalist Karine Hoenderdos een aantal verhalen uit Flow aan je voorlezen. Hier lees je er meer over.

Aflevering 4: Het effect van mediteren

Dit verhaal heet Mijn maanden van rust en kalmte en is geschreven door Annemiek Leclaire. Ze wil graag meer helderheid in haar hoofd, en is benieuwd of elke ochtend rustig starten op een kussentje haar dat kan brengen.

Beluister het verhaal hier, of ga naar iTunes of Spotify

Meer luisteren

  • Meer podcasts van Flow? In de zes afleveringen van de vorige serie nemen we een kijkje in het brein van kunstenaars, fotografen en andere creatieven. Hier lees je er meer over en hier vind je alle afleveringen.
  • In het Museum van de Geest in Haarlem kun je de Flow Slow Art Route lopen, waarbij we je meenemen langs vijf bijzondere kunstwerken.

tijd voor de geest flow logo

Illustratie Clare Owen

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN