Voorgelezen worden uit Flow? We maakten een nieuwe podcast: luisterverhalen

Tijd voor de Geest luisterverhalen Flow header

Voorgelezen worden: wie houdt er (stiekem) niet van? Samen met Museum van de Geest maakten we een nieuwe reeks podcast-afleveringen: Tijd voor de Geest – Luisterverhalen.

Tijd voor de Geest heet onze podcast die we maken samen met Museum van de Geest in Haarlem. We namen zeven nieuwe afleveringen op waarin creative founder Astrid van der Hulst en journalist Karine Hoenderdos een aantal verhalen uit Flow aan je voorlezen.

Over hoe je voor je mentale gezondheid kunt zorgen bijvoorbeeld, of waarom het kan helpen om open te zijn over hoe het met je gaat. Ze duren elk ongeveer een kwartier en je kunt ze luisteren tijdens een wandeling, tijdens klusjes in huis of gewoon op de bank. Want worden voorge­lezen, dat blijkt stiekem best fijn, ontdekten we.

Deze verhalen kun je binnenkort luisteren:

Vanaf bovenstaande vrijdagen zijn de podcasts te beluisteren via onder andere Spotify.

Over Tijd voor de Geest

Flow Magazine heeft een unieke samenwerking met Museum van de Geest. In het museum in Haarlem kun je de Flow Slow Art Route volgen, een route waarin je heel bewust stilstaat bij vijf kunstwerken en er echt de tijd voor neemt om deze te ontdekken. Samen hopen we je anders naar je geest te laten kijken, en beter voor je mentale gezondheid te laten zorgen.

Meer luisteren en lezen

  • Meer podcasts van Flow? In seizoen 1 van Tijd voor de Geest gaat Karine Hoenderdos in gesprek met creatieven over hun bijzondere en soms ingewikkelde geest. Hier lees je er meer over en hier vind je alle afleveringen.
  • Abonneren op Tijd voor de Geest kan o.a. via iTunes en Spotify. En natuurlijk kun je (en dat vinden we fijn!) een recensie achterlaten. Ook vinden we het heel leuk als je deze podcast deelt. Misschien kan deze podcast een aanleiding zijn om zelf ook eens tijd te maken voor je geest, of om dit eens met je vrienden en familie te bespreken.
  • In het Museum van de Geest in Haarlem kun je de Flow Slow Art Route lopen, waarbij we je meenemen langs vijf bijzondere kunstwerken.
  • Illustrator Maaike Hartjes vertelt hoe ze voor haar geest zorgt.

tijd voor de geest flow logo

Illustratie Clare Owen

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN