Beginnen met borduren

beginnen met borduren

Borduren beleeft een revival, vooral dankzij crafters die zich erop hebben gestort en er een eigen draai aan geven. Ook eens proberen? 3 websites om te beginnen met borduren. 

Hobbygigant.nl

Een Nederlandse website waar je niet alleen je benodigdheden voor je eerste project kunt halen, maar ook borduurinstructies vindt. In gedetailleerde stappen beschrijven ze hoe je de kruissteek – de meest gebruikte borduursteek – kunt toepassen. Vind je het lastig om het te leren met alleen foto’s en tekst? Dan vind je onderaan de pagina ook een video waarin het stap voor stap wordt uitgelegd.

Knots & Needles

Dit internationale YouTube-kanaal maakte een afspeellijst met daarin dertien video’s om het borduren onder de knie te krijgen. De video’s zijn in het Engels, maar goed te volgen. Je leert er hoe je verschillende steken maakt, hoe je op bijvoorbeeld een verjaardagskaart kunt borduren en hoe je je borduurdesign op een bepaalde stof geprint krijgt.

Skillshare

Op deze website vind je allerlei online cursussen, per video uitgelegd. Ook onder de categorie zijn er meerdere lessen van verschillende makers. De eerste lessen zijn gratis, daarna betaal je voor de tutorials.

Fotografie Giulia Bertelli

Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes in de webshop.

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE