Flow special: Grote stap-voor-stap Tekenboek

Tekenen blijft een fijne manier om je hoofd leeg te maken. En voor wie denkt het niet goed genoeg te kunnen: het is echt minder moeilijk dan je denkt, zeker als je je niet te druk maakt om het eindresultaat. Om je op weg te helpen is er nu het lekker dikke Grote stap-voor-stap Tekenboek vol how-to’s, omdat je tekenen het beste leert door na te doen.

Je krijgt in dit boek les van Flow-illustratoren van over de hele wereld. Een van hen is Karen Weening: “Ik maakte het boekje met aankleedpoppen. Een geweldige opdracht, want kleding tekenen vind ik het allerleukst – omdat je er zo veel details en kleur in kwijt kunt. Ik ga de poppen ook zeker zelf nog inkleuren. Voor mijn werk doe ik dat vaak achter de computer, maar in dit Tekenboek ga ik weer gewoon aan de slag met kleurpotloden, lekker buiten in de zon.”

 

"Ik ben heel benieuwd wat anderen ervan maken, hopelijk werkt het inspirerend!"

Karen maakte ook de maak-af-tekeningen, die zijn bedacht omdat er soms niet spontaan iets uit je potlood komt. Je kunt bijvoorbeeld ijshoorntjes aftekenen, of extra patroontjes voor een slinger bedenken. “Ik ben heel benieuwd wat anderen ervan maken, hopelijk werkt het inspirerend!”

Alle gestempelde letters die in het Grote stap-voor-stap Tekenboek staan, zijn afkomstig uit een vintage letterbak die Stefanie Rijs voor 20 euro op de kop tikte. Stefanie maakte ook het lesje stempels snijden in het Tekenboek.

  • Het Grote stap-voor-stap Tekenboek  is online te bestellen in onze webshop en vanaf 8 augustus 2017 verkrijgbaar in de winkel.

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE