Issue 9

FLOWInternationaal0915 kopie 2Vers van de pers: Flow issue 9. In deze internationale (Engelse) editie vind je onder andere de volgende artikelen:
* Keep on playing, about keeping a sense of playfulness in your life – even as an adult
* The art of receiving. We explore why receiving is hard, and how to get good at it
* DIY: Fill-in list for your dream
* Recipes: Rachel Khoo takes us inside her Little French Kitchen
* Ode to the Notebook
* The beauty of bathing, inspiring images

annemoonpoesieplaatjes
Met als extra’s:
* een envelop vol ‘poetry pictures’ van onder andere Geertje Aalders en Nathalie Lété. Bovenstaande illustraties zijn van Annemoon van Steen en vind je ook in het Engelse downloadkastje (laatje Stickers).
* de eerste Engelse Flow Weekly met het thema ‘What You Get When You Give’

Managing editor Caroline Buijs: “Flow Weekly is een mix tussen een schrift en een tijdschrift. Met elke week een ander thema, een weekplanner, fijne inzichten, mooie quotes, invuloefeningen, lege bladzijdes om op te schrijven en te tekenen en heel veel mooie illustraties, kleurplaten en tekenlesjes. We horen dat lezers weer gaan schrijven door Weekly. Niet meteen een boek of een compleet dagboek, maar wel een paar keer per week even de tijd nemen om je gedachten te ordenen op papier. En het papier van Weekly is zo fijn om op te tekenen en te schilderen! Heel veel mensen versturen de Weekly ook als snail mail: om een vriend mee te verrassen of ze verknippen ‘m helemaal en maken er zelf weer mooie post van. En op instagram bij #flowweekly kun je zien dat veel lezers de mini-postertjes ophangen. Doen we zelf ook vaak, trouwens.”

engelseweekly

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE