Win: Kamperen op wielen

Bij Tralaluna Casita on Wheels in Drenthe kampeer je in een vrolijk busje. In samenwerking met Bijzonderplekje.nl hebben we iets leuks georganiseerd. Als je nu een abonnement neemt op Flow ontvang je niet alleen korting op het blad, je maakt ook nog eens kans op een weekendje of midweek weg. We hebben vijf bijzondere plekjes geselecteerd (hier lees je er meer over de actie), waaronder Tralaluna Casita.

Waarom is het zo fijn hier?
Het is een en al vrolijkheid bij Casita on Wheels van Tralaluna. Neem de inrichting van de busjes: vol kunst en kitsch, vintage en oma’s wijsheden. En de grappige namen: van Ome Tinus tot Tante Toos. Alles wat ertoe doet is aanwezig, zoals frisgewassen beddengoed en een ukelele.

Hoe leuk is het in de camper?
Erg leuk. Zo is er een koffertje met ouderwetse spelletjes als Pim Pam Pet en Mens erger je niet, maar bijvoorbeeld ook een punniksetje en viewmaster. Ome Tinus heeft een platenspeler en een selectie singeltjes en Tante Toos een Ministeck-set. Maar het leukste aan de busjes is natuurlijk dat je er lekker mee kunt rondtoeren.

Leuke tripjes
Je staat met de bus op kleinschalige natuurkampeerterreinen in Drenthe, Friesland en Groningen. Tralala geeft je graag tips voor onderweg, van lokale schuurverkoop en een akoestisch optreden in een bospub tot een mooi stukje Drentse hei.

Tralaluna.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot elke maandag voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE