LEKKER WEG – VAKANTIEADRESSEN (9)

Iedere week vind je een lekker weg adresje op ons blog. Geselecteerd en goedgekeurd door Flow. Hotel, camping, B&B of een ander slaapadres voor een fijn weekendje weg, of een nachtje, of iets langer. En altijd bijzonder en in Nederland of België. (En heel soms een klein beetje verder).

Bed & Breakfast De Stadsboerderij in Kampen

Lekkerweg_9_Bed & Breakfast De Stadsboerderij in Kampen

Wat is er zo fijn hier?
B&B de Stadsboerderij in het oude hanzenstadje Kampen is een prachtig Rijksmonument met een hele speciale geschiedenis. Hier was ooit een linnenweversgilde gevestigd. Er zijn vier gastenverblijven zoals De Linnenkamer en Het Gildenhuisje. Leuk zijn de ouderwetse spulletjes die je overal terug vindt. Zoals een ouderwets tikkend wekkertje naast je bed of het oude Aga fornuis in het Gildenhuisje. In 1 van de appartementen is nog een bedstede verstopt.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Het ontbijt op bed is een echt feestje: op een tree komen verse croissantjes, Kaiserbroodjes, een vers sapje en koffie of thee met een vers gekookt ei. Je kan ook voor een simpeler ontbijtje kiezen voor € 5,-. Die staat dan klaar op je kamer.

Onze tip
Het Stedelijk museum van Kampen verteld het verhaal van Kampen en je vindt er prachtige portretten van het huis van Oranje. En als je zin hebt in lekker eten, Kampen heeft sinds kort een heus Indiaas restaurant genaamd ‘Swagat’!

Prijs voor bijvoorbeeld het Gildenhuisje (2 personen) is: € 90,- per nacht exclusief ontbijt. Het uitgebreide ontbijt is € 10,- per persoon. Het Gildenhuisje en de Linnenkamer kunnen onderling met elkaar verbonden worden, zodat je er met 4 personen kan slapen.

www.stadsboerderij.nl

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE