Nu in Flow 4

In de nieuwste editie van Flow Magazine weer veel mooie inzichten, inspiratie en verhalen. Met deze keer een ode aan het onvoorspelbare. Wat zou het toch mooi zijn als we niet zo veel verwachtingen zouden hebben, maar het leven nemen zoals het komt. Je hebt van die wijze en tevreden mensen die dat kunnen. Die in het onvoorspelbare juist het mooie kunnen zien. Zo willen we ook worden. Gewoon eens zien hoe iets loopt, kijken hoe iets gaat. Want als iets anders uitpakt, is het eigenlijk ook goed. En soms zelfs stiekem wel een beetje beter.

De nieuwste editie van Flow (nummer 4-2016) is online te bestellen in onze webshop en is vanaf 1 juni 2016 verkrijgbaar in de winkel.

FlowMagazine_Coverjunkie1

Ook te lezen of bekijken in dit nummer:

* Klaar met klagen
Mopperen en klagen: journalist Ineke van Lier besloot er maar eens mee te stoppen. Wat overigens niet betekent dat alles altijd leuk moet zijn. ‘De kunst is om de rol van neutrale toeschouwer aan te nemen.’

* Mindful tekenen
Tekenen met aandacht: dat gaat om het bezig zijn zélf en niet zozeer om het resultaat. Je gaat vanzelf meer details zien, en soms lukt het zelfs je gedachten even stil te zetten.

* Het roer om
Ben ik nog blij met wat ik doe? Of moet het roer om? Het zijn van die vragen die soms oppoppen. Journalist Jocelyn de Kwant zat in zo’n tussenfase en klopte aan bij Your Lab.

* Een maand lang opruimen
Journalist Anneke Bots wilde graag minder spullen in huis, en pakte dat met een project aan: de eerste dag  één ding weg, de tweede dag twee spullen de deur uit en zo verder, dertig dagen lang.

Met twee extra’s
* Zigzag-notitieboekje
* Twee poëzie-raamstickers

(en wat zijn we blij met de mooie cover van Kate Pugsley)

20150531_Flow4_Extras

 

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE