Størblends

De zussen Daniëlle en Karlijn willen met hun assortiment laten zien dat mooi Scandinavisch design niet per se gelijk staat aan duur design.

130830_SMStorblends

Wat doen jullie nog meer in het dagelijks leven?
“We werken allebei fulltime in de financiële dienstverlening, Daniëlle als specialist en Karlijn als hr-adviseur. Størblends is in wezen een uit de hand gelopen hobby. We zijn geïnspireerd geraakt door reizen in Scandinavië, waar we nog steeds erg leuke idee?n opdoen voor nieuwe merken. Gelukkig is het runnen van de webshop naast onze andere werkzaamheden prima te combineren. Het idee voor Størblends sluimerde al langer op de achtergrond. Maar eind 2012 zijn we de plannen concreet gaan uitwerken. In 2013 is de webshop geopend. We hadden het assortiment al heel duidelijk voor ogen, en het ontwerpen en bouwen van de site hebben we zelf gedaan, omdat we het een leuke uitdaging vonden.”

Wat hebben jullie tot nu toe geleerd van het runnen van een webshop?
“Op de eerste plaats dat het nog leuker is dan we van tevoren hadden bedacht. Het kost veel tijd, maar we krijgen ook veel energie van het bedenken van nieuwe ideeën, vinden van nieuwe producten en creatief aan de slag zijn. Belangrijkste les is blijven geloven in je eigen producten en zorgen dat je onderscheidend bent en blijft.”

Wat zijn jullie toekomstdromen voor de site?
“Dat we ons assortiment kunnen blijven uitbreiden met leuke producten en designers. We willen vooral blijven verrassen en vernieuwen. Wellicht dat we in de toekomst ook een aantal “Størblends-orginals” op de markt kunnen brengen. Voorlopig hebben we nog inspiratie en ideeën genoeg om van Størblends de leukste webshop van Nederland te maken!”

Storblends.nl

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE