Een jaar vertragen met Flow: de winnaars

Winnaars vandaag is traag

De winnaars van Flow’s Vandaag is traag-actie zijn bekend! Zij kunnen in 2019 een jaar lang langzamer leven, met elke maand een nieuw onhaastcadeau.

Vorig jaar vroegen we lezers: wat is jouw ultieme vertraagmoment? En wat kregen we veel mooie foto’s binnen! Leuk om te zien dat zo veel mensen bewust af en toe een versnelling lager gaan. Dit zijn de winnende foto’s.

Winnaars vandaag is traag
Myrthe: “Ik vind het fijn om te dobberen met mijn bootje Kees (en Flow te lezen) op de Amsterdamse grachten.” 

 

Winnaars vandaag is traag
Sira: “Onthaasten is een kop thee drinken bij het opstarten van de dag. Langzaam de zon zien opkomen en de warmte op je gezicht voelen. Genieten is dat.”

 

Winnaars vandaag is traag
“Shirah: Om op mijn werk te komen, moet ik een flink stuk met de trein reizen. Na het zoveelste uur doelloos door Instagram, Facebook en Twitter scrollen, dacht ik: kan dit niet anders? Nu neem ik altijd mijn breiwerk mee. Breien in de trein is echt een vertraagmoment voor mij. Met iedere steek die ik zet, wordt mijn hoofd rustiger. Hierdoor begint mijn dag een stuk meer ontspannen, zelfs als de trein overvol is. Ik kan niet wachten tot mijn treinsjaal af is!”

 

Winnaars vandaag is traag
Kristel: “Op zaterdag op de fiets naar de markt! Telefoon uit, half uurtje fietsen tussen de molens en koeien, en genieten van wat er om je heen gebeurt. Alles wat langzamer dan normaal… heerlijk.”

De winnaars verrassen we elke maand met een fijn onthaastcadeau, zoals een weekendje weg naar een bijzonder plekje in eigen land, een Fatboy Lamzac in een kleur naar keuze, een theepakket, de nieuwste Flow-specials en nog veel meer. Gefeliciteerd!

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE