Verstuur deze zomer eens een kaartje

kaartje

Dat gevoel als je een kleurrijke, handgeschreven kaart op de deurmat ziet liggen. Daar kan geen mailtje of appje tegenop. 3x redenen om deze zomer een kaartje op de post te doen. 

  1. Het maakt een bijzondere zomer nog specialer
    Deze zomer is anders dan anders. We blijven meer thuis, vieren vakantie in eigen land of besluiten te klussen. Dan is een lief gebaar juist in deze tijd extra bijzonder. Niet alleen leuk om te schrijven, maar ook om te ontvangen én te bewaren als herinnering aan deze periode.
  2. Een middag plezier
    Een fijne activiteit voor op een regenachtige dag. Verzamel alle kaartjes die je in huis hebt liggen (of maak ze zelf met wat creativiteit) en schrijf er meerdere tegelijk. In het nieuwe Flow Vakantieboek vind je alvast een set kaartjes.
  3. Ter vervanging van de ansichtkaart
    Een van de leukste dingen van een vakantie: een ansichtkaart uitzoeken bij een kiosk en die versturen naar vrienden of familie. Nu velen van ons thuisblijven deze zomer moeten we het waarschijnlijk zonder deze bijzondere kaarten doen. Gelukkig kunnen we ook net doen alsof. Beschouw dat ene kaartje dat al veel te lang in je la ligt als de ansichtkaart van deze zomer en schrijf er je beste herinneringen van de maanden juli en augustus op. Leuk om te versturen, maar misschien nog leuker om te bewaren voor jezelf.

De postcards in de Flow Vakantiebox

Ook in de Flow Vakantiebox van dit jaar zitten weer vele extra’s, zoals stickervellen, omkeerkaartjes en een poster met land- en wereldkaart. Én een set van vijf postcards, leuk om te versturen naar vrienden of familie.

*Nog meer redenen om een kaartje te sturen vind je hier.

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie Floor van Koert

kaartje

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE