Borduur-inspiratie op Instagram

borduren

Borduren ouderwets en saai? Nee hoor, kijk maar eens naar deze inspirerende borduur-accounts op Instagram. 

 • @tuskandcadrinal
  Lindsay’s werk typeert zich door veel gebruik van lijnen en zwart-wit, waardoor haar borduur-kunstwerken net even wat anders dan anders zijn.
  borduren
 • @faimyxstitch
  Ksenia maakt niet alleen prachtige dingen, maar deelt ook veel handige filmpjes waarin ze verschillende soorten steken laat zien.
  borduren
 • @thistleandthreaddesign
  Jordan maakt kunstwerkjes geïnspireerd op de natuur, die je zou aan de muur zou willen hangen. Ze heeft ook een YouTube-kanaal waarop ze uitleg en tips voor het borduren geeft.
  borduren
 • @cozyblue
  Liz’ werk is altijd vrolijk en kleurrijk. De mooie patronen die ze maakt inspireren meteen om zelf ook aan de slag te gaan. Op haar website kun je ook een beginners-gids downloaden, waarin ze alles vertelt wat een beginnende borduurster moet weten.
  borduren
 • @chloe.amy.avery
  De borduurwerken van Chloe gaan nog net een stapje verder. Ze maakt realistische kunstwerken, vaak van eten, en het is bijna niet te geloven dat dit echt geborduurd is. Deze bijzondere kunstwerken zijn ook te koop op Chloe’s website.
  borduren

 

Illustratie Emily Isabella (openingsbeeld)

Promotional image

Book for paper lovers 6

Het nieuwe Book for Paper Lovers is te koop in onze shop! In het Book for Paper Lovers vind je vouwvellen, posters, notebooks, labels, een pop-up kasje met papieren plantjes, een gezichten-tekenboekje, inpakpapier, stickers en nog veel meer.

Ga naar de shop