Met deze bloemenpers van Cre8 kun je zelf bloemen drogen

bloemenpers

In plaats van de bloemen tussen een boek te drogen, kun je ook kiezen voor een bloemenpers. Cre8 maakt voor jou een persoonlijk exemplaar.

CRE8 is een leerwerktraject voor Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze willen aandacht besteden aan talenten en inzet van de minder zichtbare groep in de omgeving van Amsterdam. De jongeren maken lokale en duurzame producten in de werkplaats.

Bijna alle producten worden tegenwoordig in verre landen gemaakt, vinden ze. Cre8 wil juist weer teruggaan naar het maken in eigen land. Wanneer je de winkel in Amsterdam bezoekt kun je meteen een kijkje nemen in de werkplaats, waar de producten gemaakt worden.

Onlangs hebben ze een nieuw product aan hun assortiment toegevoegd: de persoonlijke bloemenpers. Ze willen daarmee iedereen inspireren om kleine dingen te bewonderen. Ga de natuur in, pluk een paar bloemen en maak er iets moois mee. Ook leuk: geef de bloemenpers cadeau of kies voor een gepersonaliseerd fotolijstje met je eigen bloemen erin.

Speciaal voor Flow maakte Cre8 deze persoonlijke bloemenpers.

Tekst Rachel Vieth  Fotografie Cre8

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING