Stap in de Flow Tijd Machine

tijdmachine blog

Hoe zorg je goed voor je geest? Bij Flow geven we graag aandacht aan mental health. Om je er bewust van te maken dat het echt loont af en toe je geest tot rust te brengen, is er binnenkort de Flow Tijd Machine.

Tijd voor jezelf

De Tijd Machine is ontworpen door social designer Max Rijkers. Max: “We zitten met z’n allen in een ‘aandacht-crisis’, waarbij we soms duizenden prikkels per dag binnenkrijgen die onze hersenen moeten zien te verwerken. Dat maakt het moeilijk te bepalen waaraan en hoe we onze aandacht en tijd willen besteden. Een moment dat eigenlijk even voor jezelf zou kunnen zijn, gaat daardoor toch vaak weer verloren aan social media of andere afleidingen.”

Max bedacht een simpele oplossing: de Tijd Machine. “Daarmee kun je kostbare tijd voor jezelf kopen. Voor een euro per minuut ervaar je je eigen tijd als nooit tevoren. In de machine kun je een zelfgekozen aantal minuten beleven.”

De Tijd Machine

De Tijd Machine is onderdeel van onze samenwerking met het Museum van de Geest. In het museum in Haarlem, dat vanaf november 2020 na een verbouwing zal heropenen, vind je onder andere de Flow Slow Art Route.

Nieuwsgierig naar de Tijd Machine? Houd ons blog in de gaten, binnenkort zullen we delen waarop je voor het eerst in de Tijd Machine kunt stappen.

Beeld Joanna Kosinska/Unsplash, Max Rijkers

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten