Leid jij je eigen leven?

Harder rennen, beter je best doen: de lat lijkt tegenwoordig elke dag weer een stukje hoger te liggen. In die ratrace verstrikt raken is makkelijk. Eraan ontsnappen een stuk lastiger. Maar het goede nieuws: het kán!

Flow samen met 365 Dagen Succesvol

De maatschappij vraagt steeds meer van ons. Alles moet sneller, mensen om je heen vliegen van hot naar her. Je krijgt het idee dat je steeds maar weer beter je best moet doen. En dan heb je ook nog social media, waar alles altijd zo perfect lijkt te zijn. Grote kans dat je je opgejaagd voelt. 

Wie ben je echt?

Vraag jij je ook weleens af hoe het anders kan? Waarom je zo veel moet van jezelf? Wie je eigenlijk bent en wat je werkelijk wilt? Je bent niet de enige. Het zijn namelijk menselijke vragen. Vragen van betekenis, vragen die ertoe doen. En als je even stopt met rennen, vind je vaak de antwoorden erop.

Toch is het lastig, want waar moet je beginnen? Vaak weet je wel wat je níét meer wilt in je leven: onzekerheid, stress, vermoeidheid of een gevoel van leegte. Maar wat je dan wél wilt? Misschien zijn de vragen te groot en lukt het daarom niet zo goed om er antwoord op te geven. Op korte termijn is het dan makkelijker om te doen alsof ze niet bestaan en over te gaan tot de orde van de dag. Totdat die grote vragen weer bij je terugkomen, keer op keer, omdat je weet: je stelt ze niet voor niets.

Je eigen verlangens

Hoe zit dat bij jou? Heb jij het gevoel dat je daadwerkelijk je eigen leven leidt? Doe je op dit moment werkelijk waar je zelf naar verlangt? Of toch vooral wat anderen van je verwachten? Misschien kom je erachter dat je simpelweg niet weet waar je naar onderweg bent. Of ben je er vooral klaar mee om het altijd alleen te moeten doen. Het goede nieuws: er is een manier om je persoonlijke overtuigingen en patronen te achterhalen én te veranderen. 

In drie dagen dichter bij jezelf

Kom op 8, 9 en 10 juni naar de 365 Doorbraakdagen van 365 Dagen Succesvol: het leukste én meest impactvolle evenement over persoonlijke ontwikkeling. Ontdek in drie dagen stap voor stap wat je dromen en doelen zijn, wat je tegenhoudt om ervoor te gaan én hoe je ze bereikt. En dat op alle levensgebieden: van je gezondheid tot je relaties, je werk en je financiële situatie. Door drie dagen achter elkaar samen te werken, ervaar je maximale impact, energie, behaal je grotere resultaten en ga je echt de diepte in om de juiste stappen te kunnen zetten. 

‘Een ervaring die je leven zal veranderen’

Kwestie van doen

Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. En uit een zelfhulpboek leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. De sleutel is DOEN. Tijdens de Doorbraakdagen leer je meer over jezelf dan je ooit voor mogelijkheid hield. De combinatie van inspiratie, motivatie en krachtige inzichten met onder andere live coaching, familieopstellingen, praktische oefeningen en meditaties zorgen ervoor dat je technieken leert die je eenvoudig met je drukke leven combineert en die zorgen voor blijvende verandering. Naast alle diepgang, inzichten en lessen, wordt er ook veel gelachen en gedanst en ontmoet je de leukste mensen. Geen zware therapiesessies dus, maar juist leuk, luchtig en leerzaam.

Speciaal aanbod voor Flow-lezers

Wil jij erachter komen waar je echt naar verlangt en hoe je je dromen bereikt, zet dan die eerste stap, meld je aan en kom naar de Doorbraakdagen. Want als jij niet voor jezelf kiest, wie doet het dan wel? Met kortingscode FLOW25 krijgen Flow-lezers nu tijdelijk maar liefst € 25 korting op een Vroege Vogel Ticket. Regel nu je ticket(s).

Tekst: commerciële redactie

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN