Hoe vieren onze Party Lovers illustratoren zelf het liefst een feestje? #2: Ruby Taylor

Illustratoren Paper Book Party Lovers Ruby Taylor

In deze serie vragen we de zes illustratoren uit het nieuwe Flow Paper Book for Party Lovers: hoe ga je te werk? Wat maakte je voor het boek? En natuurlijk: hoe vier je zelf het liefst een feestje? Deze keer: Ruby Taylor uit Bristol, Verenigd Koninkrijk.

Wat is jouw favoriete manier van een feestje vieren? Buiten of binnen? Met een paar vrienden of een grotere groep? Spontaan of tot in de puntjes geregeld? De zes illustratoren die allerlei moois voor ons nieuwste boek aanleverden, dachten daar allemaal verschillend over. Voor de een is een huisfeest met een paar vrienden favoriet, de ander kiest voor een picknick in de natuur.

Ruby, wat maakte je voor het Paper Book for Party Lovers?

“Ik maakte de illustraties voor het thema ‘Cocktail party’, zoals een patroon vol cocktails, en een ‘party scene’ uit de jaren 50.”

Hoe ga je te werk?

“Ik laat me graag inspireren door popcultuur, de beleveniswereld van vrouwen, en door het dagelijkse leven. Ik begin met traditioneel schetsen en werk die daarna digitaal uit.”

Hoe vier je zelf het liefst een feestje?

“Met goede muziek en mijn beste vrienden!”

Over het nieuwe Flow Paper Book for Party Lovers

Er is weer een nieuwe editie van het Flow Book for Paper Lovers. Deze keer in het teken van feest: het Flow Paper Book for Party Lovers.

Voor deze editie bedachten we zes feestthema’s: Birthday party, Eighties party, Picknick party, Cocktail party, Glamour party en Animal party – en we maakten er sprankelende paper goodies bij. Want één ding weten we zeker: er is altijd een reden voor een (mini-)feestje.

Meer lezen

Interview Caroline Buijs

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN