Hoe vieren onze Party Lovers illustratoren zelf het liefst een feestje? #5: Clare Owen

Illustratoren Paper Book Party Lovers Clare Owen

In deze serie vragen we de zes illustratoren uit het nieuwe Flow Paper Book for Party Lovers: hoe ga je te werk? Wat maakte je voor het boek? En natuurlijk: hoe vier je zelf het liefst een feestje? Deze keer: Clare Owen uit Bristol, Verenigd Koninkrijk.

Wat is jouw favoriete manier van een feestje vieren? Buiten of binnen? Met een paar vrienden of een grotere groep? Spontaan of tot in de puntjes geregeld? De zes illustratoren die allerlei moois voor ons nieuwste boek aanleverden, dachten daar allemaal verschillend over. Voor de een is een huisfeest met een paar vrienden favoriet, de ander kiest voor een picknick in de natuur.

Clare, wat maakte je voor het Paper Book for Party Lovers?

“Ik maakte feestelijke collages voor het thema ‘Glamour Party’.”

Hoe ga je te werk?

“Ik probeer lagen aan te brengen in vormen en lijnen en zo tot nieuwe beelden te komen. Soms echt met mijn handen, soms met de computer, maar ik benader het werken op dezelfde manier.”

Hoe vier je zelf het liefst een feestje?

“Met prosecco en dansen!”

Over het nieuwe Flow Paper Book for Party Lovers

Er is weer een nieuwe editie van het Flow Book for Paper Lovers. Deze keer in het teken van feest: het Flow Paper Book for Party Lovers.

Voor deze editie bedachten we zes feestthema’s: Birthday party, Eighties party, Picknick party, Cocktail party, Glamour party en Animal party – en we maakten er sprankelende paper goodies bij. Want één ding weten we zeker: er is altijd een reden voor een (mini-)feestje.

Meer lezen

Interview Caroline Buijs

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN