Bij Ons In Groesbeek

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Camping Bij Ons In Groesbeek logeer je tussen het groen in een opvallend huisje, wagentje of tentje.  

BijOnsInGroesbeek7Wat is er zo fijn hier?
Bij Ons In Groesbeek geniet je van de natuur en de gezellige sfeer. De camping is omringd door veel natuurgebieden waar je zo vanaf de camping heen wandelt via boerenpaadjes. De camping ligt aan de Groesbeek, waar kinderen dammetjes kunnen bouwen of visjes kunnen vangen. Naast de ruime kampeerplaatsen zijn er verschillende bijzondere verblijven, zoals twee tipi’s, een pipowagen, een tuinhuisje, een huiskar, een stoere jachthut en het allernieuwste verblijf is een tentje compleet ingericht voor twee personen. En wat dacht je van een houtgestookte hottub?

BijOnsInGroesbeek4Kunnen we lekker eten op de camping?
Regelmatig worden er diners georganiseerd waarbij je gezellig met zijn allen aan een lange tafel eet wat de pot schaft. Soms zijn dat pizza’s gebakken in de outdoor oven met lekkere Groesbeekse wijn. Kampvuurtje erbij en na het eten een spannend potje weerwolven.

BijOnsInGroesbeek12Onze tip
Het leukste wat je in de buurt kunt doen, is een fietstochtje maken langs wijngaarden, boomgaarden en de weilanden waar de koeien en schapen, paarden en pony’s buiten lopen. Daarna lekker bijkomen in het sprookjesachtig bos-eetcafé Merlijn net over de grens van Duitsland op het terras tussen de kastanjebomen. Mocht je nog even naar Nijmegen willen, ga dan lekker lunchen bij lunchwinkel Sid en Liv met biologische producten uit de streek.

Er zijn diverse prijzen voor diverse overnachtingsmogelijkheden. Een simpel nachtje kamperen met je eigen tent kost € 19,50 per nacht voor twee personen.

Bijonsingroesbeek.nl

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS