Hemelzicht Overijssel

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In het Sallandse landschap ligt het eigentijdse vakantiehuisje Hemelzicht. In het groen, met een heerlijke houtkachel en hangmat in de tuin.

Hemelzicht2

Wat is er zo fijn hier?
Het is moeilijk te zeggen waar we het meest van gecharmeerd zijn. Het ontwerp met de grote raampartijen, de zitkuil met de houtkachel, het stoere interieur, de hangmat in de tuin of de ligging aan de rand van het bos met een eigen toegangsweg. Oh, en dan hebben we het nog niet gehad over het bird’s nest, een slaapplekje met aan drie kanten vrij uitzicht. Hemelzicht ligt op een voormalig jachtgebied in Lettele, aan de voet van de Holterberg.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf in de keuken. Er is een oven en Nespresso machine aanwezig.

Onze tip
Niet ver van Hemelzicht ligt Hof van Twello. Het blotevoetenpad is erg leuk. Na afloop zoek je een plekje in de theetuin of kun je bramen en frambozen plukken.

Lekker eten
Op de Holterberg vind je restaurant de Swarte Ruijter. Omringd door natuur geniet je hier van een sterrenlunch op het terras (of –diner in het sfeervolle restaurant).

Vanaf € 125,- per nacht, minimaal verblijf 2 nachten

Hemelzicht.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Foto’s Annelore Photography

Hemelzicht1

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING