Het gekroonde visje

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Stadsappartement Het gekroonde visje in Utrecht is smaakvol ingericht en je kunt er gratis fietsen lenen om de stad mee te verkennen. 

HetGekroondeVisje5
Wat is er zo fijn hier?
Dit is echt een fijn stadsappartementje met een eigen keuken, een prachtige badkamer, een supergroot bed en een binnentuin. Het is met zoveel smaak ingericht. Met de gratis fietsen kun je makkelijk Utrecht verkennen, maar ook lopend ben je in tien minuten in het centrum.

HetGekroondeVisje6
Wat krijgen we bij het ontbijt?
Lekkere warme broodjes en croissants, een vers sjuutje en beleg op een jaren zestig serveerwagen. En natuurlijk een gekookt eitje. Je kunt lekker met z’n tweetjes ontbijten aan tafel in de kamer of in het ochtendzonnetje in de tuin.

HetGekroondeVisje1
Onze tip
Ga naar het museumkwartier met hippe winkeltjes, leuke restaurants en één keer per maand een leuke streekmarkt. Vlakbij zit restaurant Blij, waar je lekker op het terras aan de Vecht kunt eten.

Prijs voor het tweepersoons appartement: € 95,- exclusief ontbijt. Het ontbijt is € 7,50 per persoon.

Hetgekroondevisje.nl

Promotional image Promotional image

Wacht even

Neem vaker een #flowmomentje. Mijmer, verveel je, reflecteer, wacht en vooral: doe even niets. Want dat zijn we stiekem een beetje verleerd.

Even niets: zo doe je dat